Nieuwe categorie

Vrijdag 29 September 2006 at 12:46 pm En nieuw nieuws!

Ik heb maar ff de categorie noorwegen toegevoegd, alleen weet ik niet of ik mijn verhalen daar dan in Dagboek of in Noorwegen ga zetten. Nou ja, maakt ook niet uit, dit hoort iig niet in een dagboek dus komt nu hier :) Met terugwerkende kracht zal ik ook het vorige bericht proberen een zwieper van categorie te geven.

Anyway, ik kreeg vanmorgen weer 2 mailtjes uit Noorwegen. Allereerst heeft mijn gastheer beloofd me te leren skiën zonder een been te breken. Ik geef m weinig kans, volgens mij ben ik echt de slechtste skiër ooit, maar ik ga het gewoon proberen. Lijkt me wel heel tof, skiën. Volgens mij zijn het echt hele aardige mensen, maar daar kan ik volgende week pas iets over zeggen.

Ten tweede... is er draadloos internet! Dus niemand hoeft bang te zijn dat ik 3 maanden van de buitenwereld ben afgesloten. Ik neem gewoon de laptop mee en een draadloos-internet-kaartje, en dan moet het helemaal goedkomen!

Ten derde hoef ik geen beddengoed en handdoeken mee te nemen. Daar was mama een beetje bang voor, dat ik straks een hele tas vol met alleen bedlinnen en handdoeken had. No worries, gaat niet gebeuren dus :)

Nu hoef ik alleen nog maar ff een warme trui en een ski-broek-achtige-broek te kopen, en een muts en handschoenen, en dan ben ik er klaar voor!

Tot zover deze update!

Bussloo

Maandag 18 September 2006 at 11:03 am Gisteren ben ik met Maupie naar bussloo geweest, dat is een recreatiegebied in de buurt van Zutphen. We waren daar met ongeveer 15 labradors en evenzoveel mensen, een grote groep dus. Het was superleuk, echt een hele leuke dag gehad! Maupie heeft zich ook goed vermaakt met alle andere honden en mensen, en was gisteravond hartstikke moe. Ik trouwens ook! Hier nog even 1 fotootje van mij met Floor, die me even kwam knuffelen omdat we op dezelfde dag jarig zijn ;)


En tot de volgende keer maar weer he ;)

Mijn autootje

Woensdag 13 September 2006 at 7:55 pm *zucht* Er moet wat aan gelast worden, ik heb m vandaag weer weggebracht en ik hoop m voor het weekeinde terug te hebben. Maar, dan is ie ook weer piekfijn in orde! Hopelijk lassen ze wel met verdoving, anders is het wel pijnlijk voor mijn wolkje! voor de duidelijkheid even een fotootje van de lieve schat ;)Ik mag nu zo lang even in opa's oude golf rijden, dat is ook wel een geinig ding maar hij valt natuurlijk in het niet bij mijn alto :P

Allemaal Duimen

Maandag 11 September 2006 at 7:00 pm Mijn autootje wordt morgen gekeurd! Ik ben erg benieuwd of ie goedgekeurd word en zo niet, wat er mee aan de hand is. Ik heb er niet zo'n goed gevoel over maar ik ga m wel missen als ie naar de sloop moet :D Dus allemaal even duimen!

Kraamvisite

Donderdag 07 September 2006 at 11:07 pm Vandaag was ik op kraamvisite geweest in Hoofddorp. Bij de kittens van Freda, zoals ik gisteren al zei. Het was zo leuk! ik ben helemaal verliefd. Er kwamen er ook 3 op schoot liggen en dat was geweldig! Jammergenoeg heeft mijn moeder een hekel aan katten, maar zodra ik op mezelf ga... Als ie in haar nek springt komt ze niet meer op visite, maar volgens mij kan je katten daar niet op bestellen. Helaas ;)

In ieder geval, er zijn een paar fotootjes van de poezels van vanmiddag, en eentje daarvan staat hieronder:


zijn ze niet lief?

Op de terugweg kwam ik nog in een verschrikkelijke file terecht, 15 km langzaam rijden van Den Haag tot Rotterdam zo'n beetje. Ik was er helemaal sjagrijnig van maar ja, dat helpt ook niet :D Was om kwart over 5 thuis, en vanochtend al om kwart over 10 vertrokken. Je moet er wat voor over hebben!

Daar zijn we dan!

Woensdag 06 September 2006 at 11:03 pm Zo! Het was even een klus, om deze standaard weblog van saai blauw om te toveren in een soort snoepkraam op de kermis. Maar het is eindelijk gelukt! Kritiek mag natuurlijk, maar graag alleen positieve :D Vandaag dan ook maar beginnen met loggen. Heerlijk dagje achter de rug eigenlijk. Vanochtend ben ik als fotograaf meegeweest met Marjolijn en Rocky de Shetlander. Die gingen voor het eerst het bos in, Rocky voor een wagentje en Marjolijn erop. Maupie mocht ook mee. De foto's zijn best leuk geworden, en ik heb het ook naar mijn zin gehad. Maupie ligt nog steeds voor pampus, dus die heeft ook genoten. Na de boswandeling zijn we even een ijsje gaan eten bij McDonalds, en daarna nog ff naar Superhorse. Daar heb ik (okee, eigenlijk mijn moeder) een leuke jas gekocht! Voor Noorwegen alvast! Een hele warme, met heel veel zakken. Ik vind het helemaal leuk. Morgen maar eens mailen of het al opschiet met de organisatie. En morgen ga ik ook iets anders leuk doen, namelijk op bezoek bij Freda van Cattery Gassho Meiso. Er zijn kittens en die mag ik komen bekijken! Lijkt me echt fantastisch, ik neem zeker mijn fototoestel mee :) Op haar site staan trouwens ook veel leuke foto's, linkje staat ergens linksonder :) Eerst maar even slapen! Weltrusten... *gaapt*
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed