Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

« Date met Chester | Home | Eerste show »

Les 13

Dinsdag 28 Mei 2013 at 9:59 pm.

Oh oh oh, ik loop hopeloos achter.

Les 13 hadden we watertraining met de hondjes. Hiervoor gingen we naar een andere lokatie dan normaal, namelijk in Effen. Omdat het koud was, begonnen we met  wat gewone oefeneningen voor de hondjes het water ingingen. We begonnen met volgen, een 8je deze keer (zoals ook op de wedstrijden gebruikt werd). Dit ging eigenlijk best wel goed, zowel aan de lijn als los liep Pom redelijk goed mee. Daarna was het tijd voor vooruitsturen. Ondertussen kregen we nog wat uitleg over waar je op moet letten bij het trainen op verschillende locaties, en ook bijvoorbleed op wedstrijd. Dat was wel nuttig. Het vooruitsturen ging wel goed, althans.. ze gingen alle 3 vlot weg, maar besloten daarna ook alle 3 om even een rondje te gaan rennen. Pom is echt een naapertje, die leert dingen door te zien. Het was me al eerder opgevallen, maar nu wordt het steeds duidelijker. Dan ziet ze een andere hond iets doen (meestal iets stouts 8-))  en dan denkt ze: och, dat kan ik ook weleens doen! Ik zit eraan te denken om haar voortaan te blinddoeken tijdens de training ;)

Na het vooruitsturen gingen we dan het water in, of althans, de honden. De waterdummy ging aan een touw en de hondjes gewoon los. De eerste drie keer wilde pom hem wel gaan halen maar toen vond ze het niet meer leuk. Nou ja, ze was lekker erin geweest en toen was de koek blijkbaar op. Ook geen probleem, we hebben nog wat volgwerk gedaan, zit&blijf met voorkomen en dat ging allemaal goed. Zat het uur er alweer op! :)

Eén reactie

papa

Hoi Sabine, weer een schitterend verhaal over Pom. Het is echt wel een ding, als ze dit soort (on)gein uithaalt door om iets te leren het maar na te doen, of het nu goed is of minder. Daar zie ik ze idd wel voor aan.

Groetjes
papa

papa - 02-06-’13 14:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, moet je voor het reageren deze simpele vraag even beantwoorden. Ik word namelijk helemaal gek van alle spam :)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed