Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

« Les 11 en 12 | Home | Les 13 »

Date met Chester

Vrijdag 10 Mei 2013 at 6:05 pm.

Vorige week vrijdag had Pom een date met Chester. Chester's vrouwtje zit ook op het labradorforum. Niet de Chester waar Maupie weleens mee op pad ging overigens, die gaat ze binnenkort ontmoeten. Deze Chester is zwart :) Het was eigenlijk de eerste keer dat Pom een labradorforum-date had. En het was leuk. We waren in Vianen, bij de Put. Die zijn we niet helemaal rondgelopen, dat was nog wat te ver voor Pom, maar ze hebben lekker wat gespeeld aan de waterkant.

Foto's:

Eén reactie

papa

Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van Pom en ik heb al gezien, dat ze al heel goed haar adem erg lang kan inhouden, want ze zit nog steeds met haar hoofd onder water. Ik denk, dat ik ze wel een keer een duikfles om kan doen en dan kan ze mee gaan duiken ha ha ha. Het is wel een leuk ding hoor.

groetjes
xxx papa

papa - 11-05-’13 19:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, moet je voor het reageren deze simpele vraag even beantwoorden. Ik word namelijk helemaal gek van alle spam :)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed