Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

« Puppyschool (les 9) | Home | Les 10 alweer! »

Fase 1 compleet

Maandag 15 April 2013 at 3:54 pm.

Zo, 12 snijtanden zijn eruit! Een tandje had niet zo'n zin dus stond er even iets dubbel, maar dat is uiteindelijk toch goedgekomen en alle tanden staan min of meer netjes op rij :) Even wachten op de laatste vier die nog niet helemaal door zijn. Heb net nog eens eventjes in haar bekkie gekeken, er komen ook 2 nieuwe kiezen door, en ook al 1 van de premolaren (P1). De informatie die ik vind op internet en in boeken is niet helemaal eenduidig, qua wat er nu zou moeten zitten en wat nog komt, dus ik wacht wel gewoon af.. Kan er toch niets aan veranderen.

Verder gaat het helemaal prima met Pom. Iedere week leert ze weer wat bij. Zo is ze deze week echt vooruit aan het gaan qua lopen aan de lijn. Dat ging al best wel goed, maar nu gaat het ook steeds beter als we mensen tegenkomen. Dat is fijn, dat het kwartje begint te vallen :) Ze is in huis vrij rustig en houdt van op schoot hangen. Nu ze aan het wisselen is, is ze daarbij wel een beetje happerig, maar vooruit. Dat is haar vergeven haha.. Op de training doet ze het super. Ze is de jongste, een maand zit er tussen haar en de volgende zeg maar, maar ze doet het meer dan prima. Ik had verwacht dat het allemaal veel moeilijker zou zijn maar het gaat de laatste weken bijna vanzelf :) Er zal vast nog wel een terugval komen over een aantal maandjes, maar och.. zolang ze maar niet weg gaat lopen vind ik het al prima!

Eind mei gaan we ons eerste showtje lopen, ben heel benieuwd hoe ze haar daar gaan vinden. Niet dat dat uitmaakt, ik vind haar toch helemaal super haha. Vanavond wel weer ringtraining, eens zien hoe dat weer gaat. Vind het persoonlijk lastiger dan jachttraining hahaha..

Als afsluiting nog 2 fotootjes van het jong ;)

pom keuken 1

Eén reactie

papa

Het wordt al weer een hele dame, onze Pom en ik heb ze dus ook afgelopen zaterdag in het bos meegemaakt en ik moet eerlijk zeggen, dat ze het hartstikke goed doet. Ze luistert goed en houdt de aandacht goed vast (wel mbv een brokje, maar toch). Ik weet zeker, dat we nog heel veel plezier aan Pom zullen gaan beleven.

xxx papa

papa - 19-04-’13 23:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, moet je voor het reageren deze simpele vraag even beantwoorden. Ik word namelijk helemaal gek van alle spam :)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed