Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

« Nummer acht alweer! | Home | Puppyschool (les 9) »

Het was even stil..

Maandag 08 April 2013 at 9:24 pm.

maar hier zijn we weer :)

Wegens druk aan het werk, en daarna ziek, al een tijdje geen updates geplaatst. Maar nu zijn we er weer. En er zijn ook weer nieuwtjes! Ik doe ze even met tussenkopjes (sjiek of niet?)

Tandenwissel
Daar zijn we nog steeds heel druk mee bezig! Inmiddels zijn er 8 van de 12 snijtanden uit en op die plekken zitten ook al nieuwe tanden. De andere vier staan los en zullen er deze week wel uitvallen denk ik. Een tandje wilde er niet uit terwijl zijn grote broer al doorkwam, maar die is er na een kauwbotje en wat wiebelen van mijn kant toch ook uitgevallen. Ik heb nog geen een tandje gevonden. Niet dat ik dat heel erg vind, want wat moet ik daar dan weer mee. Als ik er dan 1 vind ga ik dat toch weer bewaren, geen idee waarom, maar ja..

Stamboom
Pom's stamboom is vandaag binnengekomen! De fokker van Pom zou hem eigenlijk komen brengen maar we hebben het allemaal druk dus toch maar opgestuurd. Niet dat het iets verandert, maar het is toch wel leuk om hem te hebben :)

Pom zwom
En ja, het is zover! Pom heeft voor het eerst een nat pak gehaald. Zaterdagmiddag waren we in het bos en was ze eerst al in een of andere halfbakken sloot gesprongen, dus ze was eigenlijk al nat. Toen kwamen we bij een echte sloot met echt water ;) en toen heb ik er maar wat ingegooid om haar over te halen erin te gaan. En ze dacht er niet eens over na maar liep er zo in. Toen ze eruit kwam, kreeg ze wel effe de gekke vijf minuten, maar goed, dat hoort erbij ;) Het weer wordt nu ook beter, dus binnenkort kan ze wat vaker te water!

Ringtraining
Vanavond hadden we de derde les van ringtraining. Vorige week ging het niet door omdat het natuurlijk pasen was. Het ging op zich wel goed. Het staan krijgt Pom al aardig onder de knie! Alleen het lopen was lastig vandaag, het gras rook net wat te lekker. Al was ik niet de enige die daar last van had haha, er waren meerderen die het moeilijk hadden met aandacht krijgen van de hond. Al met al ging het nog niet zo heel beroerd, we komen er wel. Wel heel blij dat we hier nu iedere week even aandacht aan besteden. Staan kan je op zich zelf nog wel leren, maar oefenen met lopen, met allerlei andere honden eromheen enzo, toch erg nuttig!

Foto's

Stafoto van Pom, 16 weken was ze hier

Pom vandaag, kopfoto. Af en toe lijkt het echt al een hele mevrouw. Meestal niet hoor :D

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, moet je voor het reageren deze simpele vraag even beantwoorden. Ik word namelijk helemaal gek van alle spam :)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed