Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

« [Hyvers] Stemmen alle… | Home | Oostenrijk, beter laa… »

Vakantie

Donderdag 20 Augustus 2009 at 12:47 am. Het is einndelijk bijna zover, Maup en ik gaan naar Oostenrijk. We gaan een weekje op vakantie! Heb er erg veel zin in :) Lekker beetje luieren, boekje lezen, foto's maken, zonnen (hopelijk is het goed weer) en zwemmen in het meer. We vertrekken vrijdagnacht rond 2 uur. Brandenberg is trouwens de bestemming, en dat ligt bij Kramsach, in Tirol! Ik ben nog nooit in Oostenrijk geweest (nou ja, misschien onderweg naar Rome maar dat weet ik eigenlijk niet :D), ben erg benieuwd.

En nog meer vakantienieuws! De vakantie voor volgend jaar is ook al bedacht :) Als alles goed gaat, ga ik met mijn klasgenootje Inez in Schotland de West Highland Way wandelen. We gaan dan 30 april weg en komen 10 mei terug. Daar heb ik ook al erg veel zin in, maar we moeten nog wel even trainen en sparen. Ik zal na mijn vakantie in Oostenrijk wel even wat voorpret rondbloggen :)

Omdat Schotland natuurlijk prachtig is, en Oostenrijk ook, ben ik me even aan het inlezen over landschapsfotografie. Mooi een week om te oefenen, statiefje mee :)

Nou, ik zal af en toe een twitterberichtje de wereld in sturen, te lezen in de kolom hiernaast of op twitter zelf natuurlijk :)

Tot over een weekje, hopelijk met mooie plaatjes van bergen en groene alpenweiden enzo! Maup en ik hebben er zin in :D

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam te voorkomen, moet je voor het reageren deze simpele vraag even beantwoorden. Ik word namelijk helemaal gek van alle spam :)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed