Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

Daar ben ik weer!

Maandag 25 Juli 2011 at 9:52 pm

Ja, ik ga echt mijn best doen om weer eens wat meer te schrijven! Heb eindelijk ook de layout aangepast, moet alleen nog even een nieuw headerplaatje zoeken, want deze past niet :) Maar dat doe ik hopelijk deze week!

Vanaf nu ben ik van plan weer wat meer te gaan bloggen, over vanalles en nog wat. Dus! :D Ik begin morgen :)

Zo

Woensdag 17 Juni 2009 at 11:13 pm Ik ben weer een beetje met mijn website aan de slag gedaan. Heb weer een blokje toegevoed waarin mijn twitterberichten voorbij komen, voor de geïnteresseerde(n). Verder heb ik nu behalve mijn nieuwste foto's ook mijn populairste foto's in het fotoblokje staan, en heb ik de icoontjes van de blokjes aangepast. Allemaal gedoe in de marge misschien, maar het heeft me wel weer wat extra CSS-ervaring opgeleverd en dat is natuurlijk nooit mis :D Ook zijn er 2 nieuwe categorieën, namelijk nerdnieuws en natuur&techniek. Ben van plan om mijn pc-project (zie hieronder) bij te houden op mijn blog, en verder wat interessante nieuwtjes uit mijn vakgebied hier neer te plempen, voor de mensen die het leuk vinden. De rest mag het overslaan. De grenzen van de categorie heb ik nog niet bepaald overigens, dat komt vanzelf wel!

Verder nog wat nieuws over mij en mijn leven :D Ik ben op het moment bezig met het afronden van mijn stage. Ik heb 5 maanden stage gelopen bij het Lectoraat Functionele Polymeren op de Fontys. Was erg leuk, nu de laatste loodjes en dan zomervakantie. Hopelijk kan ik in de zomervakantie flink werken, want ik ga ook nog op vakantie naar Oostenrijk. Ook daar kijk ik erg naar uit. Ik ga met mezelf en Maupster lekker een beetje luieren. Flink wat boeken mee, en hopelijk redelijk weer. En natuurlijk veel foto's maken! Veel meer is er niet te vertellen op het moment! Daarom ga ik er nu maar mee stoppen en beloof ik plechtig snel weer wat nieuws te plaatsen :)

Aangepast

Donderdag 24 Juli 2008 at 10:56 pm Zo! ik heb mijn weblogkleurtjes weereens wat aangepast :) Van heel druk naar heel rustig, ook weleens lekker. In de header staat nu Maupie, dat wilde ik al lang maar kon nooit echt wat vinden :) Aan de linkerkant heb ik een blokje toegevoegd. In dat blokje staan mijn twee meest recente foto's die ik heb toegevoegd op DeviantART. Dat is een site met heel veel mensen die foto's en andere kunstdingetjes maken. Daar zet ik mijn goedgelukte foto's ook tussen, en die komen dan weer in het nieuwe blokje ;) Als je op de tekst onder de foto's klikt, kom je op mijn gallery daar, dus dan kan je alle foto's zien die ik geplaatst hebt. Doen dus :P

Op het moment ben ik aan het oppassen op Sjakie in Wervershoof. Het is alweer donderdag en zondagochtend komen Sjakie's baasjes weer thuis. Dus nog maar een paar daagjes. Heb het erg leuk gehad. Twee honden is ook geen kunst aan, het slaapt alleen maar :D Sjakie houdt erg van rennen en spelen met andere hondjes, maar in huis is het net zo'n vloerkleed als Maup. Ze liggen allebei de hele dag voor pampus.

Morgen en zaterdag wordt er hier gewassen en gepoetst, want het moet wel een beetje netjes zijn als de family weer thuiskomt :P Al vrees ik dat ik het dweilen moet uitstellen tot zaterdagavond na het laatste rondje, want anders is het letterlijk een soort dweilen met de kraan open ;)

Na een paar technische probleempjes..

Vrijdag 12 Oktober 2007 at 10:43 pm ben ik er nu weer! Net toen ik besloot weer te gaan loggen, ging mijn webhosting verhuizen. Kon ik niet meer inloggen, maar ik ben inmiddels weer terug! Alles werkt weer naar behoren, geloof ik. Dus vanaf nu kan ik ECHT weer aan de slag!

Ik heb meteen een nieuwe categorie aangemaakt, voor wijzigingen aan mijn weblog. Kan ik ze ook mooi sorteren enzo, dat is voor mezelf wel handig, en ik houd van dingen in hokjes stoppen ;)

Ben 3 oktober naar Pete Murray geweest, dat was echt super! De drummer was zoo goed! en Pete ook wel hoor. Ik heb nog een filmpje op YouTube gevonden van Pete en een van mijn andere favorieten, John Mayer.


Dus, concert was leuk, gourmetten was leuk, school is leuk. Kan allemaal niet beter.
Met een groep mensen ben ik afgelopen zondag gaan wandelen bij de Galderse Meren, met de hondjes. Het was een heerlijke dag! De zon scheen, het was een leuk groepje, daarna nog lekker wat gedronken op een terrasje. kon niet beter :D Nu ga ik binnenkort wandelen in Limburg, en ook nog in Zuid-Holland. Dit alles in de herfstvakantie. Maar eerst ben ik nog jarig. Maandag heb ik lekker vrij, docenten hebben studiedag, heel toevallig :) Wel lekker hoor, beetje lui zijn op je verjaardag :D

Tot snel weer, deze keer echt ;)
  • 1
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed