Pagina's

Voeg pagina's toe, of maak een nieuw hoofdstuk aan.

Over mij

Komt nog!

Wolkje

Vrijdag 09 September 2011 at 01:17 am

Wolkje gaat weg Sad

Het zit zo: Mijn opa kwam zondag bij ons eten. Hij vertelde dat ie een Alto had zien staan in de krant bij een garage. Hij was al gaan kijken, zag er veel beter uit dan mijn Alto, veel minder kilometers op de teller, 4 jaar jonger, altijd binnengestaan.. je kent het wel. Trekhaakje eronder. Ik pruttelde nog wat tegen ("ik hou niet van zwarte auto's" "wat moet ik met een trekhaak?" en "die van mij doet het nog prima") maar toen ook mijn moeder zei dat het geen slecht idee was en dat ik toch wel eens kon gaan kijken, heb ik toegezegd.

Dus wij maandag naar de garage. Autootje zag er goed uit. Hij is eigenlijk hetzelfde als die van mij, met een iets ander frontje en minder roest. Stukje mee gereden, hij ratelt veel minder dan die van mij, hij maakt minder lawaai.. Eigenlijk dus gewoon een beter autootje. Aangezien die van mij regelmatig blauwe wolken sproeit bij het starten en aanzienlijk begint te roesten bij de wielkasten, toch maar doen dan.

"Heeft u ook wat in te ruilen mevrouw?" **slik** Ja, dat heb ik wel ja. De verkoper loopt mee, noteert kenteken en kilometerstand. Loopt eens om de auto. "Ah ja, wel wat rotte plekken" Sad Nou ja. Wij naar binnen. Hij gaat even een prijsopgave maken. Na een paar minuten is ie terug. Jullie raden nooit wat ik terugkrijg voor mijn trouwe Wolkje, dat ik 5 jaar geleden voor 300 euro gekocht heb?

550 euro! Tsja, dan kan je moeilijk nog weigeren. Dus! Ik heb getekend. Mijn radio moest er meteen uit, die zit al in de nieuwe auto, als het goed is. Opa stond erop dat de bumpers mooi werden opgepoetst want die waren wel wat dof. Morgen ga ik hem halen. Morgen lever ik wolkje in. Mijn eerste auto, ik vind het toch maar gek... Toch 40.000 km mee gereden, door het hele land, vaak met Maup achterin. En hoe dichter het bij komt, hoe gekker ik het vind. Ik hoop dat ik het droog houd morgen Wink

Tentamens

Dinsdag 06 September 2011 at 10:19 pm

Die had ik eind augustus. Twee stuks, Regeltechniek en Signaalverwerking. Een hoop overdrachtsfuncties met transformaties. Ik had er zin in dus ik heb er hard voor geleerd. Gevolg: ik heb ze allebei gehaald. Hoera! Dit schooljaar hoop ik eindelijk af te studeren :)

Great Glen Way

Donderdag 14 April 2011 at 11:26 pm

We gaan weer wandelen! Ik houd een reisverslagje bij via Ontheroad.to en ik zal beloven iedere dag wat te schrijven :D Hieronder de link, want ik kan helaas geen widget plaatsen blijkbaar.. Ik ga het nog even proberen komende week, maar anders blijft het hierbij:

http://sbientje.ontheroad.to/great-glen-way/

Ik ga naar John!!!

Vrijdag 04 December 2009 at 10:59 am Ik ben er helemaal blij van, want 2 juni komt John Mayer eindelijk eens voor een concert naar NL en ik ben er bij :) Was nog even stress, want de voorverkoop begint morgen om 10 uur, en dan moet ik werken. Had mijn moeder al geregeld, maar nu kreeg ik van de week een mailtje van John zijn website, dat er een presale zou zijn mt een topsecret actiecode en dat de voorverkoop vanochtend om 10 uur begon. Ik heb er speciaal mijn wekker voor gezet en nu heb ik 2 kaarten voor het concert! *doet een dansje*

Nog even voor de n00bs die niet weten wie john is, hij is die knakker van Daughters! en nog een hele hoop andere parels, of course


Ode aan Kenny

Zondag 19 Juli 2009 at 9:28 pm Vandaag een blogpost gewijd aan een sporter. Geen voetballer, maar een wielrenner. En niet zomaar een wielrenner, nee, de legendarische Kenny van Hummel van de Skil-Shimano ploeg. Deze rassprinter (26 jaar) worstelt in iedere rit waar één of meerdere beklimmingen langer dan het gemiddelde viaduct inzit met de tijdslimiet. Op de eerste de beste pukkel moet de karakterman lossen, maar hij komt vervolgens steeds toch weer binnen de tijd binnen. Zo ook weer vandaag. Op de eerste klim, 10 kilometer na de start, moest Kenny er al af. Hij dacht aan opgeven, hij wilde echt niet meer. Maar zijn ploegleider schreeuwde hem vooruit en hij heeft volgehouden. Hij mocht ongeveer 50 minuten verliezen, hij kwam 45 minuten en 43 seconden na winnaar Contador over de streep. In het algemeen klassement staat Van Hummel al een tijdje laatste, inmiddels heeft hij 3 uur, 2 minuten en 10 seconden meer op de fiets gezeten dan klassementsleider Contador en ongeveer 40 minuten langer dan de nummer voorlaatst, Yauheni Hutarovich van Francaise des Jeux.


Kenny van Hummel


Kenny is dus geen klassementsman. Hij is een sprinter pur sang, die zich na een vlakke rit in een strijd op leven en dood stort met grote namen als Mark Cavendish en Thor Hushovd. Hij is de eerste renner die lost uit het peloton, maar toch komt hij dag na dag op tijd binnen. Hij was de eerste renner die van start ging deze Tour in de tijdrit, en hij werd al in die tijdrit eennalaatste (voor Hutarovich). In etappe 2 werd hij 20e, in etappe 3 30e. In de ploegentijdrit ging het met Skil niet best, en daarna werd de Tour voor Kenny zwaarder en zwaarder. Inmiddels dus al 3 uur achterstand :) Maar hij knokt en knokt, en de interviews na de finish maken het nog mooier dan het al is. Hieronder dus wat interviews met Kenny, mijn held deze Tour. Ga er maar aanstaan, de hele dag alleen rijden, en toch op tijd over de cols en binnen. Een Ode aan Kenny dus!


Even Pluggen :D

Maandag 13 Juli 2009 at 8:05 pm Het is weer zomer, en dat betekent: Tijd voor zomerhits! Deze staat inmiddels in de top 40, maar ik wil m toch graag even onder de aandacht brengen. Wat een knaller!

Damaru - Mi Rowsu

Alle hulp is welkom

Zaterdag 11 Oktober 2008 at 11:06 pm Onlangs zijn in Meer honderden honden in beslag genomen. De honden waren voor de eigenaar geen hond, maar slechts een puppenmachine. Deze broodfokhondjes zijn opgevangen in drie verschillende asielen. Op een forum waar ik regelmatig kom, is een inzamelactie opgestart. De asiels hebben dringend behoefte aan voer, manden, riemen, veilig speelgoed (geen knuffels, want die worden vaak gesloopt en zijn dus niet veilig), vetbeds etc. Ook gewone dekens en handdoeken kunnen van pas komen. Dus, heb je nog wat liggen waarvan je denkt dat het goed gebruikt kan worden in een asiel, of wil je een financiële donatie doen, neem even contact op.

Alvast bedankt! :)

Beatbox

Zaterdag 03 Mei 2008 at 8:51 pm Gisteravond holland's got (no) talent... Wat een aanfluiting dat programma... sowieso, 2 door van 10 is wel heel erg weinig. Ik wilde Xvibe, en Scott en Muriel! maar ja.. het werden Mario en die gekke twirlwitches ofzo. Tijdens het optreden van Kariem wees iemand me op een beatboxer bij idols in Frankrijk, en die is toch wel heel erg gaaf. Vandaar dat ik hem hieronder even heb gelinkt van YouTube!

Propedeuse in zicht!

Zaterdag 26 Januari 2008 at 01:26 am Vandaag hadden we toetsenbespreking op school. Wiskunde had ik al gehaald, met een 7, en vandaag dan de OAT teruggekregen en de Performance Assessment. Voor de OAT had ik echt prima scores, voor vakinhoudelijk 80% en voor modelvorming 78% geloof ik. Dus echt heel fijn :) En de PA ook gehaald! Geen score gehad, maar krijg iig een vinkje! Dat is mooi, ik heb nu alles gehaald tot nu toe, en ik mag mijn portfolio binnenkort aan een van de beoordelers aanbieden. Als het goed is krijg ik dan mijn studiepunten en daarmee mijn propedeuse toegewezen. De uitreiking schijnt pas in juni te zijn, maar dat kan me niets schelen. Dat ik m bijna heb, is voor mij al heel wat :) Na 3 mislukte studies is dit wel heel erg fijn :D Dus, ik ben blij!

Kamperen

Zondag 16 September 2007 at 9:43 pm Vrijdag was het dan zo ver: het Labradorforum ging kamperen :D Het was hartstikke gezellig, en KOUD!!! De hele nacht wakker liggen, bibberen en ijskoude voeten. 's Morgens uit je tent komen en 20 mensen tegenkomen die allemaal 1 ding zeggen: Had jij het ook zo koud vannacht? :D Nou ja, was ik iig niet de enige die het koud gehad had. Mensen hadden hun hond onder de dekens gehad, hun Jack Russell in de slaapzak gestopt, vanalles :D Daarom maar besloten om maar 1 nachtje te blijven, in plaats van de voorgenomen 2. Maar het was dus heel leuk. Ik heb de hele zaterdag voor pampus gelegen, en vandaag nog wat bijgerust :D Wat was ik blij dat ik weer in mijn eigen bedje lag vannacht zeg.

Nu heb ik alleen keelpijn en een kouwtje... koutje? Dat in ieder geval :)

Iedereen die meewas: bedankt voor de gezelligheid!
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed