Vakantie

Donderdag 20 Augustus 2009 at 12:47 am Het is einndelijk bijna zover, Maup en ik gaan naar Oostenrijk. We gaan een weekje op vakantie! Heb er erg veel zin in :) Lekker beetje luieren, boekje lezen, foto's maken, zonnen (hopelijk is het goed weer) en zwemmen in het meer. We vertrekken vrijdagnacht rond 2 uur. Brandenberg is trouwens de bestemming, en dat ligt bij Kramsach, in Tirol! Ik ben nog nooit in Oostenrijk geweest (nou ja, misschien onderweg naar Rome maar dat weet ik eigenlijk niet :D), ben erg benieuwd.

En nog meer vakantienieuws! De vakantie voor volgend jaar is ook al bedacht :) Als alles goed gaat, ga ik met mijn klasgenootje Inez in Schotland de West Highland Way wandelen. We gaan dan 30 april weg en komen 10 mei terug. Daar heb ik ook al erg veel zin in, maar we moeten nog wel even trainen en sparen. Ik zal na mijn vakantie in Oostenrijk wel even wat voorpret rondbloggen :)

Omdat Schotland natuurlijk prachtig is, en Oostenrijk ook, ben ik me even aan het inlezen over landschapsfotografie. Mooi een week om te oefenen, statiefje mee :)

Nou, ik zal af en toe een twitterberichtje de wereld in sturen, te lezen in de kolom hiernaast of op twitter zelf natuurlijk :)

Tot over een weekje, hopelijk met mooie plaatjes van bergen en groene alpenweiden enzo! Maup en ik hebben er zin in :D

[Hyvers] Stemmen allemaal!

Vrijdag 14 Augustus 2009 at 9:57 pm Via een vriendin kreeg ik zojuist het volgende bericht doorgestuurd. Ik vind het wel een goed doel, dus ik wil jullie er ook even op attenderen :)

Het bericht:

Voor de 5de keer op een rij wordt het programma: World of Difference georganiseerd. Een programma dat 5 mensen de kans biedt zich een jaar lang in te zetten voor een goed doel d.m.v. het werven van stemmen op hun eigen project.

En half jaar lang heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Peru en heb ik mij ingezet voor kinderen in het kinderhuis Arco Iris. Sinds ik terug ben in Nederland is dit onderwijsproject gaan groeien en is de Stichting El Manguaré ontstaan. Samen met vrijwilligers in Nederland en lokale medewerkers in Iquitos (Peru) is deze Stichting opgericht om kansarme kinderen in achterstandswijken de mogelijkheid te bieden onderwijs te volgen. D.m.v. goed onderwijs is het toekomst perspectief voor de kinderen met sprongen vooruit gegaan. Wil je op lange termijn een blijvende verandering, dan is onderwijs daar het middel voor.

En door jouw stem op mijn project El Manguaré geef je mij de kans om de kinderen in Iquitos hun stem te laten ontwikkelen. Geef mij een jaar lang de kans om mij volledig in te zetten voor deze Stichting in Peru.

Met jouw stem zal dit een groot succes worden. Ik heb jouw stem namelijk nodig om mijn droom te verwezenlijken. Met jouw stem kan ik 1 jaar voluit werken voor de Stichting El Manguaré. Daarom weet ik dat je nu gaat stemmen op het project El Manguaré van Anke Lutz. Volg de link en laat jouw stem achter zodat die kansarme kinderen in Iquitos ook hun stem kunnen ontwikkelen.
World of Difference Ga naar 'mijn project' en stem op Anke Lutz, Stichting El Manguaré!

Afgelopen periode in Peru heb ik gezien wat voor goeds de Stichting El Manguaré kan doen. Met relatief weinig middelen kan je het voor elkaar krijgen om echt een verschil te maken. En mocht je nou net als ik achter deze Stichting staan, schroom dan niet om daar voor uit te komen. Word 10tjes lid en doneer maandelijks 10 euro aan Stichting El Manguaré te Amsterdam op rekening 132811405. Al het geld gaat direct naar Peru en mocht je meer willen weten, email me dan op lutz_anke@hotmail.com (de site is nog in de maak).

Bedankt voor je stem!
Liefs, Anke

 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed