Lekker zwemmen

Zondag 28 Juni 2009 at 12:46 pm Van de week eens lekker met maupie naar het water geweest, met camera :) Hieronder paar fotootjes :)

Zo

Woensdag 17 Juni 2009 at 11:13 pm Ik ben weer een beetje met mijn website aan de slag gedaan. Heb weer een blokje toegevoed waarin mijn twitterberichten voorbij komen, voor de geïnteresseerde(n). Verder heb ik nu behalve mijn nieuwste foto's ook mijn populairste foto's in het fotoblokje staan, en heb ik de icoontjes van de blokjes aangepast. Allemaal gedoe in de marge misschien, maar het heeft me wel weer wat extra CSS-ervaring opgeleverd en dat is natuurlijk nooit mis :D Ook zijn er 2 nieuwe categorieën, namelijk nerdnieuws en natuur&techniek. Ben van plan om mijn pc-project (zie hieronder) bij te houden op mijn blog, en verder wat interessante nieuwtjes uit mijn vakgebied hier neer te plempen, voor de mensen die het leuk vinden. De rest mag het overslaan. De grenzen van de categorie heb ik nog niet bepaald overigens, dat komt vanzelf wel!

Verder nog wat nieuws over mij en mijn leven :D Ik ben op het moment bezig met het afronden van mijn stage. Ik heb 5 maanden stage gelopen bij het Lectoraat Functionele Polymeren op de Fontys. Was erg leuk, nu de laatste loodjes en dan zomervakantie. Hopelijk kan ik in de zomervakantie flink werken, want ik ga ook nog op vakantie naar Oostenrijk. Ook daar kijk ik erg naar uit. Ik ga met mezelf en Maupster lekker een beetje luieren. Flink wat boeken mee, en hopelijk redelijk weer. En natuurlijk veel foto's maken! Veel meer is er niet te vertellen op het moment! Daarom ga ik er nu maar mee stoppen en beloof ik plechtig snel weer wat nieuws te plaatsen :)

Nieuwe pc

Woensdag 17 Juni 2009 at 10:46 pm Ik heb weer wat in mijn hoofd. Ik wil een nieuwe pc. Mijn oude pc is uit 2002 (rijmt ook nog) en is toch onderhand wel echt versleten. Nu wil ik dus graag een nieuwe. Ik heb wel een laptop maar dat vind ik eerlijk gezegd niet zo ideaal. En bovendien is een nieuwe pc gewoon leuk! Dus dat wil ik. Maar goed, ik zou ik niet zijn als het geen project op zich zou worden. Ten eerste heb ik bedacht dat ik m zelf wil samenstellen en in elkaar zetten, gewoon omdat me dat leuk lijkt :D Aangezien ik tegenwoordig mijn pc als tv gebruik en ook behoorlijk veel series kijk, wil ik dan ook graag een opstelling met 2 schermen. Dat is idd heel erg nerdy, ik weet het, maar wel handig om tegelijkertijd series te kijken en te pc-en. Volgende probleem: Wat voor hardware wil ik :D Daar ben ik nog niet aan uit. Hoeft allemaal niet _heel_ hip te zijn, maar ik moet er wel even mee vooruit kunnen. Maar goed, ik heb nog tijd want er is nog een laatste probleem: Geld :D Dat heb ik namelijk niet. Nu ben ik druk aan het solliciteren naar een vakantiebaantje, maar heb nog niets definitiefs. Waarschijnlijk ga ik wel de krant rondbrengen, en ik heb zojuist weer 3 mailtjes verstuurd. Moet wel wat vinden want anders ook geen nieuwe pc. En dat zou jammer zijn!

Nieuws van de dag!

Vrijdag 05 Juni 2009 at 1:33 pm

Lange ruimtereizen zullen mensen dik en lelijk maken


Als astronauten in de toekomst enkele jaren of zelfs generaties lang in de ruimte zullen verblijven, verandert hun uiterlijk drastisch. Dat heeft een Britse wetenschapper voorspeld tijdens een lezing. Volgens astrobioloog Lewis Dartnell van het University College in Londen is er tijdens een lang verblijf in de ruimte geen noodzaak voor het menselijk lichaam om te bewegen of warm te blijven. Botten en spieren zullen onderontwikkeld raken door het gebrek aan zwaartekracht. Ook zal het lichaam waarschijnlijk veel vocht vasthouden, waardoor mensen opgezwollen gezichten krijgen.

De wetenschapper deed zijn voorspellingen op het Cheltenham Science Festival. Zijn conclusie is dat astronauten door lange ruimtereizen zullen veranderen in mensen met een klein, dik en lelijk uiterlijk.“Omdat je geen moeite hoeft te doen om je te bewegen bij afwezigheid van zwaartekracht en omdat de temperatuur in onze ruimteverblijven nooit te hoog of te laag zal zijn, zullen toekomstige ruimtebewoners waarschijnlijk behoorlijk mollig worden”, aldus Dartnell in de Britse krant The Daily Telegraph. “Door de microzwaartekracht zal er ook vochtophoping ontstaan in de schedel", zegt hij. "Daardoor zal het hoofd van de ruimtereizigers opzwellen en buitenproportioneel groot lijken.”

Dartnell gelooft dat de lichaamsbeharing van ruimtebewoners volledig zal verdwijnen, omdat het menselijk lijf in ruimtepakken of ruimteverblijven niet hoeft te worden beschermd tegen kou. “Er is geen haar meer nodig om het hoofd te isoleren en wenkbrauwen worden overbodig omdat we geen last meer zullen hebben van stof. De mens van de toekomst wordt dus mogelijk helemaal kaal.”

Bron: NU.nl
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed