Nieuwe Router

Maandag 28 Juli 2008 at 10:28 pm Vanavond maar even een nieuwe router bij MediaMarkt gehaald. Al maanden vloog ik steeds van internet af, als er meer mensen in huis op het draadloos netwerk zaten. Aangezien ik de enige met problemen was, vermoedde ik eerst dat het aan mijn ontvanger lag. Maar op school en ook de afgelopen weken bij Sjakie had ik nergens last van. De router was van een heel onbekend merk, de firmware (besturing van de router) kon je niet updaten omdat de updates niet te vinden waren, en volgens mij kon ie het gewoon niet met mij vinden ofzo. Maargoed, nu dus een nieuwe. Hij is al aangesloten en ik ben er nog niet afgegooid. Heerlijk!
Het is een heul lelijk ding, ik doe er zelfs een fotootje bij ;) Omdat ik er zo blij mee ben!!

En nu maar hopen dat ie het blijft doen!

Aangepast

Donderdag 24 Juli 2008 at 10:56 pm Zo! ik heb mijn weblogkleurtjes weereens wat aangepast :) Van heel druk naar heel rustig, ook weleens lekker. In de header staat nu Maupie, dat wilde ik al lang maar kon nooit echt wat vinden :) Aan de linkerkant heb ik een blokje toegevoegd. In dat blokje staan mijn twee meest recente foto's die ik heb toegevoegd op DeviantART. Dat is een site met heel veel mensen die foto's en andere kunstdingetjes maken. Daar zet ik mijn goedgelukte foto's ook tussen, en die komen dan weer in het nieuwe blokje ;) Als je op de tekst onder de foto's klikt, kom je op mijn gallery daar, dus dan kan je alle foto's zien die ik geplaatst hebt. Doen dus :P

Op het moment ben ik aan het oppassen op Sjakie in Wervershoof. Het is alweer donderdag en zondagochtend komen Sjakie's baasjes weer thuis. Dus nog maar een paar daagjes. Heb het erg leuk gehad. Twee honden is ook geen kunst aan, het slaapt alleen maar :D Sjakie houdt erg van rennen en spelen met andere hondjes, maar in huis is het net zo'n vloerkleed als Maup. Ze liggen allebei de hele dag voor pampus.

Morgen en zaterdag wordt er hier gewassen en gepoetst, want het moet wel een beetje netjes zijn als de family weer thuiskomt :P Al vrees ik dat ik het dweilen moet uitstellen tot zaterdagavond na het laatste rondje, want anders is het letterlijk een soort dweilen met de kraan open ;)

Update!

Maandag 07 Juli 2008 at 10:45 pm Zo, het is vakantie! Ik vind het tijd voor een update!

Het is vakantie! oh dat had ik al he? ;) Ik heb al mijn toetsen (!) gehaald. Had ik echt niet verwacht, en het was niet bij allemaal even ruim, maar dat doet er niet toe. Ik heb lekker geen hertentamens in augustus en heb nu dus vrij tot september. Wat heerlijk zeg! Het schooljaar is me eigenlijk wel goed afgegaan, ik zag er toch wel tegenop. Maar ik heb het getroffen met mijn klasgenoten, en school zelf viel ook alles mee. Ik vind het tot nu toe zelfs leuk. Heb mijn propedeuse gehaald, wat zeg ik, eigenlijk alles gehaald tot nu toe, op 1 ding na (wat waarschijnlijk weggestreept wordt).

Zaterdag vertrek ik naar Wervershoof. Ik ga daar oppassen op hond van het labradorforum, genaamd Sjakie. Sjakie woont vlak langs het IJsselmeer, dus dat wordt vast heerlijk. Maupie mag ook mee, en dat wordt dus vast wel tof! Krijg nog visite en ik heb heel veel afleveringen van Lost en Surface gebrand, dus als het slecht weer wordt, heb ik wat te doen. Ik blijf twee weken weg. Heb er al erg veel zin in.

Onze woonkamer wordt op het moment ook onder handen genomen. Er wordt geverfd en gepoetst en nog meer geverfd. Het is dus wel lekker dat ik vakantie heb, dan kan ik Maupie meenemen en zitten we allebei niet in de stress ;) Donderdag ga ik alvast de hele dag naar het strand, misschien met Kristy! Wel zin in, ik vind het strand altijd heerlijk. Eventjes uitwaaien. Woensdagavond staat er ook nog een avondje met de Newman-meiden gepland. Dus het is nog druk voordat ik naar Wervershoof verhuis :D

Ik heb een nieuwe oppaskat, dat ook nog. Ze heet Lotte en ze woont bij Marjolijn, en bij Mika en Tygo. Ze is echt heel mooi, ik hoop dat ze snel gesettled is :)

Lotte

Lotte


Ben ik meteen bij mijn nieuwe 'hobby' beland, fotograferen. Sinds Louis zijn nieuwe camera heeft, ben ik me een beetje gaan verdiepen. Heb inmiddels al een hoop bijgeleerd en mooie foto's gemaakt. Hier kan je een kleine selectie zien van wat ik tot nu toe allemaal gemaakt heb. Ik moet nog wel oefenen, maar toch gaat het al best goed. Heb vorige week ook bij Inge's diplomauitreiking foto's gemaakt, en zelfs die waren gelukt ;) Maar ik doe toch liever beestjes en landschappen enzo. Ik ben niet zo van de mensen fotograferen :)

Zo, ik vind het wel weer genoeg! Binnenkort maar weer nieuwe look, want ik kan niet echt wennen aan dit zuurstokuiterlijk :D Später!
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed