Weekend!

Zondag 25 November 2007 at 12:33 am Dit weekend bevalt me wel! Vrijdagmiddag voor het naar huis gaan de cijfers van de Overalltoets teruggehad. Of ja, cijfers.. percentages waren het. Ik had alle 3 de competenties 50% of hoger, wat inhoudt dat ik de toets gehaald heb. En ik lig nog steeds op schema voor de propedeuse! Heel fijn, ik ben ook wel toe aan weer eens een diploma ;)

Gisteravond ben ik naar Stevie Ann geweest in Mezz (Breda). Super was het! Wat een supergoede zangeres, mooie liedjes, was een goed concert. En nu ben ik ook eens in de mezz geweest, dat was ook voor het eerst. Wel erg leuk dus.

Vandaag heb ik gewandeld bij de Galderse Meren, met Marjolijn en Jelle... We kwamen 2 heel grote enge honden tegen.. Brr, doe mij maar gewoon een Labrador :D Morgen nog even mijn presentatie voor maandag voorbereiden. Moet een paragraaf presenteren voor Atoom- en Kernfysica. Best een okee vak, iig een dat me redelijk ligt qua stof tot nu toe. Ben wel een beetje achterop met wiskunde A4, maar dat komt wel goed. Met modelvorming zijn we allemaal achterop, omdat de docent geopereerd werd. En ik moet ook nog een soort werkstuk over Strontium schrijven. De hilariteit!

Zo, bedtijd!

Niveautje!

Woensdag 14 November 2007 at 11:47 pm Na de psychische stoornis, de motorische stoornis en de sociale stoornis, zijn er nu ook de wisselstoornis en de stroomstoornis. Althans, dat hoorde ik vandaag in de trein:
"Vanwege een wisselstoornis en een stroomstoornis zal deze trein niet verder rijden dan Tilburg." Het moet niet veel gekker worden...

Verder stond mijn oma vandaag in de krant, erg leuk stukje. En morgen ga ik sinterklaas vieren! Beetje vroeg, maar wel gezellig! ik heb er al zin in!

Even kort maar krachtig. Mijn website doet ook weer aardig irritant, dus als ik er weer even niet ben, dan is het hierom :)

Mijn eerste cijfer is binnen

Zondag 04 November 2007 at 10:19 pm Afgelopen week had ik mijn eerste toetsen. Wiskunde op maandag, en OverAllToets op vrijdag. Wiskunde bestond uit 2 onderdelen, namelijk Wiskunde A en Wiskunde B. Er zit verder geen logica in de naamgeving van de verschillende vakken, het is gewoon een administratief foefje om ons 2 wiskundevakken in 1 periode te kunnen geven, zonder dat we 8 uur per week tegen dezelfde docent aan zitten te kijken ;) Goed, wiskunde ging vrij aardig deze periode, en het tentamen was eerlijk gezegd ook niet het moeilijkste. De punten van de 2 onderdelen worden gemiddeld. Vrijdag kreeg ik te horen dat ik een 8,8 voor wiskunde B had gescoord... Dus, voor een voldoende moet ik nog een 2,2 halen voor wiskunde A. Ik denk zomaar dat dat wel gelukt is :)
De OAT was trouwens wel verschrikkelijk. De mechanicavragen waren een eitje, en programmeren ging ook nog wel enigszins, maar elektronica was echt een drama, en van optica kan ik nooit wat zinnigs zeggen, zo ook deze keer niet. Maar elektronica, bah!

Dit was het schema. Ik kan nog net de componenten benoemen... maar verder. Dus, wie dit snapt, MAILEN! Mag je me bijles geven, want dit wordt niets wat. En ik snapte de transistors nog wel zo goed :(

Trouwens, muziektip: Sister Golden Hair, cover van Ilse deLange, duet met Bertolf Lentink. Absoluut geweldig lied, en wat een mooie stem heeft die Bertolf. Ach, ik zet m hier gewoon onder, ik ben toch al de grootste YouTube-promotor die er bestaat!


Ajuu maar weer!

Debiteuren / Crediteuren

Zaterdag 03 November 2007 at 5:39 pm Jaja, van Jiskefet. Ik had het eigenlijk nog nooit gezien, want het is van voor mijn tijd. Of ja, voor mijn tijd... een beetje van toen mijn tijd begon, zullen we maar zeggen. In ieder geval... Ik had het dus nog nooit bekeken. Viavia kwam ik van de week op YouTube terecht, bij een filmpje van Debiteuren / Crediteuren. Ik heb me werkelijk helemaal slap gelachen. Zo flauw, zo voorspelbaar, en dus ook ZO geweldig! Iedereen jonger dan ik, met dezelfde flauwe humor, zeker eens op zoek gaan!

Toedelidokie!
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed