Zomaar een stukkie

Woensdag 29 November 2006 at 9:56 pm Vanwege verveling in het kwadraat, deze keer een stukje met niets bijzonders erin. Het is hier echt saai vanaaf. Iedereen is foetsie en ik zit hier te niksen. Ik heb vandaag de peper- en zoutvaatjes gevuld. Had ze maandag al afgewassen, maar ze moesten natuurlijk even goed droog. Anders krijg je klonten :P Dus vandaag weer gevuld. Het zout ging wel goed, maar de peper was niet echt comfortabel :D Daar krijg je echt een zere neus van zeg!

Het is hier nog steeds ontzettend glad rond het hotel. De sneeuw is inmiddels afgenomen tot 20 cm, en op sommige plekken komt het gras er gewoon doorheen. Beetje jammer :) Hopelijk gaat het snel weer sneeuwen, anders had ik net zo goed thuis kunnen blijven ;) Morgen is het weer zaagseldag, en ik moet ook even naar het Radhus, iets met belasting betalen :( En even naar de supermarkt, vaste prik op donderdag!

Ik realiseerde me vandaag dat ik nog helemaal geen hoofdpijn heb gehad sinds ik hierben eigenlijk. Wel heel eventjes van de kou ofzo, maar niet van die zeurderige hoofdpijn. Niet dat ik thuis nou iedere week hoofdpijn heb, maar toch wel eens in de 8 weken volgens mij :D Ach, ik maak me er maar niet te druk om, liever niet dan wel, zullen we maar zeggen.

For alllll the times, for alllll the criiiees for all the pain i've coooooooost i apoooologize, lay down my pride give me one more chance, before you walk awayyyyyyyyyy.. lalalalaaaaaaaaaaaaa. Maar even een liedje opgezet. Toch wel leuk, Krezip :)

Gaat weer lekker helemaal nergens over dit, maar ja, het moest van Dorette :D *gaap* ik ga er toch maar mee stoppen nu, echt leuker word ik er ook niet op gok ik :D Ajuu!

Politiebericht

Zaterdag 25 November 2006 at 10:55 pm De politie vraagt Uw aandacht voor het volgende:

Sinds woensdag 15 november is de ongevaarlijke TBS-er Hendrik Muller voortvluchtig. Dat wij in onze Nederlandse instellingen alleen maar vriendelijke TBS-ers hebben kunt u natuurlijk al meteen zien aan zijn mooie lach en lieve uitstraling. Vroeger heeft hij wel diverse zeden- en geweldsmisdrijven gepleegd, maar sinds hij vast zat heeft hij dat niet meer gedaan, dus maakt u zich geen zorgen.

Hendrik is een introverte man, die erg vriendelijk is en beschikt over een apart gevoel voor humor. Verder is Hendrik, beter bekend onder zijn koosnaam Henk de Killertank, te herkennen aan zijn mooie lange haren en zijn driestippentatoeage die staat voor geloof, hoop en liefde. Wat een mooie gedachte. Echt duidelijk te herkennen als TBS-er is Henkie verder niet. De elektronische enkelbanden worden namelijk pas ingevoerd in 2050, als alles mee zit.

Kenmerk van Henk is dat hij wel eens voor zich uit staart, vaak gaat dit gepaard met het slijpen van zijn messen. Reden tot bezorgdheid is er niet. Helemaal niet als u een vrouw bent. Hij heeft namelijk een zwak voor vrouwelijk schoon. Het is een echt mannetjesmens die erg behoeftig is op seksueel gebied. Zolang u volledig meewerkt, is er niets aan de hand. Doet u dit niet, dan vraagt u er natuurlijk een beetje zelf om.

Helaas worden alle TBS-ers weer eens over één kam geschoren, waardoor het voor Hendrik bijna onmogelijk is om rustig over straat te lopen momenteel. Mocht u hem tóch tegenkomen op straat, dan kunt hem gerust even aaien en aanhalen. Naar hem kijken zal hem ook deugd doen. Hierin schuilt wel het gevaar dat hij zich onzeker gaat voelen, wanneer er té lang naar hem gestaard wordt. Iets negatiefs over zijn uiterlijk zeggen of gemeen doen tegen hem, zal helemaal een averechts effect op hem hebben, probeer dit dus niet te doen.

Mogelijk verkeert Hendrik in een verwarde toestand. Dit komt doordat hij kortgeleden nog bij het graf van één van zijn 33 slachtoffers is geweest. Op het moment dat hij de begraafplaats verliet, was hij zichtbaar ontdaan. Troosten en genegenheid bieden is een juiste oplossing hiervoor. Helaas hebben medewerkers van onze TBS-instelling daar niet altijd de tijd voor, vanwege het drukke Yahtzee-schema. Dus als ú die taak op u kunt nemen, graag.
Mocht u overigens Kees de Wilde, Peter de Knevelaar en Harry de Killer nog tegenkomen, wilt u die dan ook terug sturen. Die zijn ook al enige weken vermist...


bron: FOK.nl, auteur Jeffrey (discoverme)

Fantastisch stukje tekst :D

Afwassen..

Zaterdag 25 November 2006 at 7:53 pm Gisteren tijdens de lunch vroeg ik aan Halldis of ik ijs als toetje mocht... Nouu, dat mocht wel, maar daarbij wel meteen de tegenvraag of ik dan 's avonds kon helpen in de keuken. Met 74 gasten, 3 personeelsleden naar een begrafenis en 1tje met haar zoontje op de EHBO, kon ik eigenlijk geen nee zeggen natuurlijk :D "Het is maar 2 uurtjes hoor, zoveel is het niet!" Dus om half 8 stond ik in de keuken, met mijn schort voor en vol goede moed. Gelukkig werkte Ragnhild in de eetzaal, en Ingeborg in de receptie, dus al met al heb ik nog best gelachen. Het afwassen ging deze keer al een stuk vlotter dan de vorige keer dat er zoveel gasten waren, en ik had steeds maar weinig staan. Daardoor vond ik ook nog tijd om de keuken te dweilen.. Happy happy, joy joy! En toen was het ineens kwart over 11. Gelukkig was alle afwas toen ook weg, en was alles spik en span. Natafeltijd! Nog tot een uur of 12 zitten kletsen met zijn 3en, was weer hartstikke gezellig. Leuk leuk leuk :)

Vandaag heb ik de eerste langlaufer op zijn neus zien gaan haha, dat was ook heel grappig. Komt keihard naar beneden en vliegt zo de bocht uit. Ik denk dat ik het langlaufen bewaar voor als er een tijdje geen gasten zijn, want zo wil ik niet gezien worden :D :D

Donderdag Zaagseldag

Donderdag 23 November 2006 at 7:17 pm

Vandaag was het weer tijd om zaagsel te gaan halen. Dat volstorten was me vorige keer nou niet zo goed bevallen, dus deze keer maar weer gewoon vuilniszakken mee. Ik vertrok rond 1 uur richting Ringebu, waar ik om half 2 aankwam. Het was weer lekker druk bij de houtzagerij, dus ik moest even wachten tot alle tractor-aanhangers gevuld waren. Daarna kon ik gaan scheppen, best lastig nog, in je eentje van die vuilniszakken volscheppen met zaagsel. Maar goed, het ging... Uuuren later en 13 zakken verder had ik het wel gehad, het regende en ik zat ondertussen van top tot teen onder het zaagsel. Dus maar inladen en op naar de volgende klus. Brokken halen voor de paarden. Ragnhild had wel gezegd waar het ongeveer was, maar precies wist ik het niet. Ik zag een dierenwinkel, maar daar hadden ze geen paardenvoer. Helaas. Toen maar teruggereden en jawel, de Noorse Boerenbond in zicht.

Oh, en nog goed nieuws: het autorijden begin ik nu ook aardig onder de knie te krijgen! Ik kan iig iets beter doorrijden en heb niet de hele tijd mijn hart in mijn keel als ik de voor- of achterkant een beetje weg voel glijden. Daardoor was ik nu in een half uur in Ringebu, ipv de 3 kwartier van de vorige keer ;) Oefening baart kunst zeggen ze, en dat is ook zo. In het dal is trouwens alle sneeuw weg, dus daar kan je sowieso wat harder rijden!

Foto's van maandagavond

Woensdag 22 November 2006 at 8:18 pm Jaarling wiens naam ik ben vergeten :D
Vilja, Ragnhilds paard


Hondje en halve Ragnhild


Hondje in haar bench :)

Manic Monday

Dinsdag 21 November 2006 at 12:29 am Zo! de eerste dag van de week zit er weer op :P Vandaag was best een actieve dag. Vanochtend heb ik eerst de paarden gevoerd en uitgemest, daarna was het tijd voor een ontbijtje. Inmiddels was het al behoorlijk laat en ik moest ook nog hooi halen met Tore, en dat allemaal nog voordat het weer 2 uur was. Dus hup, Amanuel in de auto en op naar de hooiopslag. Wat een achterlijke teringzooi zeg :D Halfgeperste pakken, pakken met 1 touwtje erom (dat werkt lekker ja :S ) en pakken waarvan de touwtjes maar half om het pak zelf zaten. En dan moet je ze nog inladen ook. Drama, drama. Uiteindelijk hebben we totaal ongeveer 100 pakken mee kunnen nemen, op de aanhanger en in de laadbak van de Kaviar (die inmiddels verlost is van al het zaagsel :D). Ondertussen was het flink aan het sneeuwen, dus het uitladen was ook een feestje. Op de weg was het wel te doen, maar bij de stal glibberden we ook alle kanten op. Toen we eindelijk klaar waren was het 2 uur, en moest Tore meteen de kids van school halen.

Ik heb toen een kopje thee gedronken en even met Halldis gepraat. Ingeborg en ik zouden vanavond naar Ragnhild gaan, maar Ingeborg bleek ziek te zijn. Wist ik helemaal niet. Keelpijn, volgens mij niet zo ernstig maar: Als ze niet naar school gaat, mag ze 's avonds ook niet weg, en daar heeft mama ook best gelijk in. Volgens mij ging dat bij ons ook zo, toch mam? ;) Dus ik maar even naar Ragnhild gesmst, of ik ook alleen mocht komen en zo ja, hoe ik dan in godsnaam moest rijden (t schaap woont in Harpefosse, of zoiets). Het mocht, en met een zeer onduidelijke routebeschrijving zou het moeten lukken. Maarrr... voordat ik vertrok moest ik nog even de paarden binnenhalen en eigenlijk toch ook nog wel even onder de douche.. Hard werken, ga je van zweten, bah...

Half 6, na wat gemiepmeut over welke auto ik mee kon nemen en nog meer gemiepmeut omdat de sleutels van die auto nou net kwijt waren, gingen de Mitsubishi en ik op pad. Bovenop de berg hier was het nog aardig slippy, maar eenmaal voorbij venabygd ging ik als een trein. Niet glad, alleen een beetje nat. Het was weleens lekker om een normaal tempo te rijden ipv dat geklungel waar ik me normaliter mee bezig houd :D Na een half uurtje was ik op de E6 en toen was het nog een kilometer of 15.. En zowaar nam ik in Harpefosse de juiste kruising (ik zeg er nu niet bij dat er maar 1 is en dat ik uitdrukkelijke instructies had op de borden te kijken ;) ) en kwam ik idd over de brug en over de drempels... maar het daarop volgende kruispunt stond niet op mijn beschrijving :D toch maar even doorgereden en gebeld, en jawelll, ik was te ver. Maar toen kon ik het in 1 keer vinden en ik werd opgewacht door Ragnhild en hond (volgens mij heet de hond Sira, dus Sira, als je het leest, je hebt een naamgenoot :D)

Al met al heb ik een hele gezellige avond gehad, eerst een beetje zitten kletsen en daarna Save the last dance gekeken. Blijft toch een erg leuke film :) Nog even de paarden daar bekeken en wat foto's gemaakt (niet echt mooie, misschien kan ik ze morgen plaatsen, dat moet ik nog even bekijken) en toen was het weer tijd om te gaan (toch 3 kwartier rijden..) En nu ben ik thuis! Maar het was voor herhaling vatbaar, ook lekker om eens weg te zijn van hier want het is hier niet echt bruisend 's avonds :)

En nu is het bedtijd! *zwaait*

Zaagsel halen

Donderdag 16 November 2006 at 9:35 pm Jaja, het klinkt zo simpel. Even zaagsel halen... was het maar zo makkelijk. Het vergt uren van voorbereiden, plannen, en dan ook nog uitvoeren.. Het leven gaat niet over rozen.

Om half 10 stond Tore ineens in de stal. Hij had een fantastisch idee. Vond ie zelf. Omdat ik maar in mijn uppie was vandaag, vond ie dat we wel een zeiltje in de Kaviar konden leggen, zodat ze m bij de houtzagerij gewoon vol konden storten met zaagsel. Nou, daar had ik wel oren naar.. om daar nou 1,5 uur zakken vol te scheppen is ook niet echt leutig. Dus, Tore ging op zoek naar plastic. En ik ging verder uitmesten.

Om half 11 was ik klaar en ging ik de Kaviar sneeuwvrij maken. Had ik beter niet kunnen doen, want net toen ik klaar was en binnenzat, begon het mega te sneeuwen. Tore kon ook geen plastic meer vinden, dus dat moest alsnog gekocht. Om half 1 vertrokken we, Tore ging toch mee want die moest wat ophalen in Ringebu. Hij zou me nog even de hooiopslag laten zien onderweg, dus ik zou achter hem aanrijden. "I'll drive slowly" Sure! Ik was het terrein nog niet af of Tore was al aan de horizon verdwenen. Af en toe onderweg wachtte ie me op maar voordat we in Venabygd waren, was hij al in geen velden of wegen meer te bekennen.

Met een gangetje van 30 km/u kwam ik de bergen af, het is zo verschrikkelijk glad hier! Ik moet er niets van hebben, zeker omlaag vind ik het best eng. Maar ja, de paarden moeten ergens op liggen he..Dus, even remmen maar weer (niet in de bochten sab, niet te hard remmen, terugschakelen, ja goed zo, ontkoppelen, nog wat remmen... oeps, vrachtwagen van de andere kant... glibberdeglibber) en zachtjes (nog iets zachter, wie heeft dat ontkoppelen bedacht, dan ga je alleen maar harder!!) van de berg af (waar is potttverdorie die hooiopslag nou??). Ah, daar staat Tore! Haarspeldbocht naar rechts (even achteruit, dit gaat niet passen) en weer in de achtervolging.

Na de hooiopslag naar Ringebu, Tore was ik inmiddels al weer uit het oog verloren. Bij de zagerij bleken ze de regels veranderd te hebben. Nu moet je zelf met je tractor de aanhanger/laadbak/whatever vullen. Helaas had ik mijn tractor eventjes thuisgelaten. Gelukkig was er een aardige meneer die m wel even vol wilde mikken. Inmiddels was er ook een zeiltje gehaald en daar ging ik, met mijn bakkie vol zaagsel.

Blij dat ik zonder zaagsel omlaag moest, en mét zaagsel omhoog. Met zo'n volle bak is die auto volgens mij helemaaaal niet te houden. Maar goed, omhoog is niet zo heel erg, dan hoef je niet steeds bij te remmen. Dat ging dus wel goed. Boven was het wel erg mistig maar ik heb het allemaal overleefd.

Zit ik nog met 1 probleem.. hoe krijg ik dat zaagsel nou uit die bak en waar ga ik het laten?? :D

Sneeuwpaarden en meer

Woensdag 15 November 2006 at 9:10 pm Vandaag maar weer eens wat fotootjes en filmpjes gemaakt!

Filmpje van mijn wandeling naar de stal: klik!

Het was vandaag echt heerlijk weer, dus de foto's zijn mooi geworden (vind ik zelf)

besneeuwde boom


uitzicht vanuit de paddock


de stal


nog meer sneeuw


En dan natuurlijk de paardjes :) Wat kunnen ze soms lief zijn

Heidi


Ik kom even wat drinken!


Goed idee!


Ik doe mee (Rosvarta)


Ook Prince mag niet ontbreken


En dan missen we er nog 1... Thora!


Jaja, ik ben er! (dat lipje :D)


Close up


En dan nog 2 filmpjes van Thora, die ging even lekker in de sneeuw rollen toen ik mijn camera in de aanslag had. Perfect!

Eerst links en dan rechts

Zo! dat was het weer :)

Nieuwe Dekbed-overtrekken!

Woensdag 15 November 2006 at 7:38 pm Jawelll! We hebben nieuwe dekbedovertrekken :P Eerst waren ze saai wit en hadden ze de opening aan de onderkant, nu zijn ze met bloemetjes en zit de opening aan de zijkant. Veel beter, nu schuift niet steeds mijn dekbed eruit! Ideaal dus, en als eerbetoon: twee foto's!

mijn pas opgemaakte bed


detail ;)


Hoezee!

Lief Dagboek

Zondag 12 November 2006 at 7:43 pm Gisteren was het alweer Viltaften. Iets minder druk dan de vorige keer, maar het was minstens zo leuk. Eigenlijk zelfs leuker. Voordat ik in bed lag was het al wel tegen 3en. Erg gelachen met Ragnhild en Ingeborg, glazen opgehaald en naar dansende mensen gekeken. Erg tof hoor!

Maarrr wat ik eigenlijk wilde zeggen. Ik heb besloten mijn verblijf hier nog wat te verlengen. Met kerst kom ik naar huis, maar in 2007 ga ik weer terug naar hier. Het bevalt me zo goed, dat ik er nog 3 maandjes aanplak. Half april ben ik weer thuis, en dan ga ik ook niet meer weg!

Lillehammer

Donderdag 09 November 2006 at 9:20 pm Zo, gisteren zijn we naar lillehammer geweest. Het was ongeveer een uurtje rijden. Eerst zijn we naar de Olympische skischans geweest, dat was wel leuk om eens te zien!Vanaf de rand van het uitski-gebied (of hoe dat ook mag heten) kon je heel ver kijken.

Dit is de rand, met marjolijn


en dit is het uitzicht tegen de zon in


Na de schans zijn we naar het Olympisch museum geweest. Daarna naar het centrum, maar dat viel een beetje tegen. Ach, ze hadden er wel leuke cafeetjes, die we zo'n beetje allemaal gezien hebben. 's Avonds hebben we gegeten bij een pizzeria en daarna weer naar huis!

Enn.. dit ben ik aan de chocomel!


Zo, weer een kort (foto)verslagje was dit!

Het is EIN-DE-LIJK gelukt!

Dinsdag 07 November 2006 at 8:44 pm Jawel, jawel, ik sta op de 'Foto van de dag'! Hoeraaa! Lars maakt iedere dag foto's en een daarvan wordt dan tot Foto van de dag gebombardeerd. De foto staat dan op de site van het hotel en nou ja, leuk leuk leuk. Vandaag was hij net bezig met zijn dagelijkse fotosessie, toen Marjolijn en ik op weg gingen naar de paardenstal. Toen hij ons opmerkte, werden wij ook gekiekt en lachend zei hij: Picture of the day! jaja, het zal wel. Maarrrr bij thuiskomst bleek hij woord gehouden te hebben en nu staan wij dus op de foto van de dag! Eindelijk!

Handig, zo'n fotograaf!

Dinsdag 07 November 2006 at 8:34 pm Foto's!

Marjolijn voor de fjellkapel (de bergkerk)


Ik op een steen, met het hotel op de achtergrond


Lekker in het zonnetje!


Ze bijten niet vandaag!


Misschien even roeren *krabt op hoofd*


De maan was vroeg vandaag (foto van 16:30)


Wat verder ingezoomd


En morgen gaan we naar Lillehammer, eens kijken wat daar te doen is!

Even uitwaaien...

Maandag 06 November 2006 at 4:03 pm Vandaag geen hilarische tekst van Sabine, maar van mij, Marjolijn. Sabine is helaas weggewaaid tijdens onze wandeling, dus vanaf heden moeten jullie het met mij doen. Is ook best leuk, hoor.
De dag begon nog best relaxed. Beetje uitmesten enzo, en afwassen. Het leek ons wel leuk om na de lunch een stukje te gaan lopen. Volgens Halldis ( en die zou toch beter moeten weten) was dat wel een goed idee. 'Het is heerlijk buiten', verzekerde ze ons nog. Maar dat viel dus een beetje tegen... Er stond een briesje (lees: een dikke westenwind ). En dat briesje heeft er dus voor gezorgd dat Sabine verdwenen is. Het ene moment liep ze nog achter me, het volgende moment zie ik haar door de lucht dwarrelen.. :(
Maarrrr, waarschijnlijk overleeft ze het wel, want ik zag Yeti en de verschrikkelijke sneeuwman al achter haar aan rennen. Hoe leuk :p

Hier een filmpje om een beetje een indruk te krijgen van het briesje dat hier over het land raast... Zij die bezorgd zijn, vrees niet, Sabine zit gewoon naast mij. Gelukkig maar, want ik zou niet weten hoe ik een filmpje op internet moet zetten!

Toedels! Marjolijn

Sleeën!

Zondag 05 November 2006 at 7:58 pm Gisteren en vandaag zijn Marjolijn en ik lekker aan het sleeën geweest. Op zo'n plastic slee van de berg af, het was echt geweldig! Lachen, gieren, brullen... Gisteren hadden we al wat filmpjes gemaakt, maar die waren niet zo goed gelukt... Vandaag dus opnieuw! Klik op de naam om ons van de berg af te zien komen!

Marjolijn
Sabine

En ook nog wat foto's!Help!

Vrijdag 03 November 2006 at 10:02 pm De verschrikkelijke sneeuwman en Yeti hebben een pact gesloten!


Het eerste slachtoffer:


Het lijkt mee te vallen


Nog een gewondeNee hoor, wij hadden vandaag de sneeuwschoenen ontdekt! Echt zo grappig met van die boten onder je schoenen lopen. Het is wel even oefenen!En dan nog een filmpje!

Foto-impressie dagelijkse bezigheden

Vrijdag 03 November 2006 at 9:50 pm UitmestenThee drinken


Afwassen


wel handig, zo'n fotografe op bezoek ;)

Stavkirke en Vrouwenclub

Vrijdag 03 November 2006 at 9:48 pm Op donderdag hadden marjolijn en ik een drukke dag. Na het gebruikelijke ontbijten en uitmesten, moesten we namelijk zaagsel gaan halen. We hadden al bedacht dat we dan meteen eventjes rond konden kijken in Ringebu, dus we vertrokken om 12 uur en reden regelrecht naar de Ringebu Stavkirke, een staafkerk uit de 13e eeuw. Helemaal van hout dus, helaas stond er een hek omheen en zijn we daar maar niet overheen geklommen. Wel wat foto's gemaakt, van de kerk, en van wij voor de kerk, enzo.Daarna maar weer het dorp in (die kerk staat ergens buiten het dorp op een heuvel) en eventjes een gebakje gegeten bij de bakkerij. Daar zijn helaas geen foto's van. Daarna toch maar zaagsel gehaald, en even de supermarkt geplunderd. We waren om half vijf terug in het hotel en toen hebben we pizza gegeten. Om kwart voor zeven vertrokken we naar de vrouwenclub van Halldis. Eerst gingen we naar een winkeltje met allerlei dingen van glas en aardewerk, en keuken/serviesspulletjes, dat duurde ongeveer een uurtje. Daarna gingen we naar de Kro (dat is een algemene naam voor een eettentje) van Tjitske. Jaja, je hoort het goed, Tjitske. We hebben Nederlanders ontmoet ;) Tjitske had appeltaart gemaakt, en poffertjes! Dat lusten wij wel :D Er waren nog meer Nederlandse dames, en een belgische. Dat was dus wel grappig. Het duurde ongeveer tot half 11, en daarna hebben we de paarden gevoerd en zijn we recht het bed ingedoken :) *zzz*

Onsdag 1. November ;)

Woensdag 01 November 2006 at 9:24 pm Zoooo! marjolijn is gearriveerd hoor! Marjolijn, sorry, dat is met een hoofdletter. Zegt ze... ik spreek maar niet tegen want wie weet neemt ze dan haar haribo kersen weer mee naar huis!

Vandaag was maar een sloom dagje. Om 8 uur was de hoefsmid er al *gaaaaaap*. Ik heb de stallen uitgemest en daarna mijn kamer deels op orde gebracht. De bedden opnieuw opgemaakt en de prullenbakken geleegd. Wat een hoop werk, voor zo'n visite ;) Ik heb ook nog geholpen met de planten water geven. Wat een rotklus! Ik heb een hekel aan planten, en zij aan mij. Ik weet echt niet welke plant veel en welke weinig water moet hebben. Als ze over 2 dagen allemaal verpieterd zijn, ben ik niet verbaasd :D

Ennnnn... ik heb een nieuw pak! Een echt warmhoud pak, dat nog past ook! Echt charmant is het niet, maar wel heel warm! Ik heb er met de zelfontspanner een foto van gemaaktEn als afsluiting nog een foto van Muen, de hoogste berg hier in de buurt. Vanuit mijn slaapkamerraam (wat heb ik het toch slecht!)Morgen mogen Marjolijn en ik met Halldis mee naar de vrouwenclub in Ringebu. Ik ben erg benieuwd!
 

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Last Comments

papa (Foto-update): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van de jongedame. Kom binnenkort wel een keer langs om weer ff t…
0ma (10 jaar later...): Hoi Sabine Leuk stuk over Pom Wat is het toch een mooie hond. Leuk dat je weer op cursus gaat en me…
Saskia & Benco (Pom's tweede show…): Wat is ze mooooooooi!!
papa (Pom's tweede show…): Hoi Sabine, wat een prachtig verhaal weer over ons Pommetjuh en ze doet het steeds goed, de kwajongen…
papa (Pom zwom): Hoi Sabine, weer schitterende foto’s van onze Pom met de intelligente blik van hoe heb ik ‘em dat wee…
oma (Eerste show): gefeliciteert met je 3de prijs. Wat is het toch een mooie hond. Om verliefd op te worden. Wanneer zie…

Links

To change the links in this list, edit the file '_sub_link_list.tpl' in the pivotx/templates/andreas-2/ folder. You can do this by directly editing the file, or you can go to 'Manage Media' » 'Templates' in the PivotX interface.

Zoek!

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6
XML: RSS Feed
XML: Atom Feed